30.05.2018 г., 23:18 ч.

Аз искам... 

  Поезия » Любовна
346 1 2

Аз искам да съм твоята усмивка
и да съм ти последната сълза,
аз искам да съм полета ти светъл
и твоята осъществила се мечта!
Аз искам да съм нежната ти вечер,
под плаща на искрящите звезди,
аз искам да съм твоя сън прекрасен, 
преплувал нощем твоите очи!
Аз искам да съм дъхавата пролет
зовяща те сега в живота нов
и да съм твоето горещо лято
разпалващо копнежния ти зов!
Аз искам да съм пламналата есен,
наляла същността ти с плод
и вихрената, поетична песен,
на приказния, зимен благослов! 
Аз искам да съм неизречените думи
когато сливаме се във едно,
да съм специалния човек за тебе,
преминал през живота ти с любов!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво желание, поетично поднесено! Поздравления!
  • внимавай какво си пожелаваш! Такива желания се сбъдват и не рядко сбъднатостта им натежава. Дано издържиш. Ако успееш, ще сте щастливи! Пожелавам ви го!
Предложения
: ??:??