Аз искам да съм с теб,
да си говорим,
да те докосвам
и да ти шептя.
Очите ти
със мен да спорят
за мислите,
за любовта.
Но в тях да виждам
пламъче, което
ме топли
даже и в съня.
А искам да съм с теб -
с момчето
на моята любов,
на младостта.
© Генка Всички права запазени
Поздрави!