5.01.2011 г., 19:18 ч.

Аз искам да умра като... 

  Поезия » Гражданска
645 0 8

Аз искам да умра като състезателен кон,

във някоя следваща гонка от многото състезания,

застрелян веднага на място сред пистата,

със счупени лошо предни крака!

Аз искам да умра като състезателен кон,

а не като някой забравен в деменция старец,

лежащ грохнал във изоставения си дом.

Не знаещ защо жив е и кому всъщност е нужен!

Аз искам да умра като състезателен кон!

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??