5.08.2021 г., 22:17 ч.

Аз " Лека нощ" не ще ти кажа... 

  Поезия » Любовна
517 1 2

Аз " Лека нощ" не ще ти кажа,

защото ще съм в твоя сън.

 

Нощта ще бъде само наша...

Аз " Лека нощ" не ще ти кажа.

 

И приказка ще ти разкажа

за любовта сред арфен звън.

 

Аз " Лека нощ" не ще ти кажа,

защото ще съм в твоя сън.

 

Звездите ще са нежна стража.

Аз " Лека нощ" не ще ти кажа.

 

Вълшебен свят ще ти покажа.

Мечтата чака ни отвън.

 

Аз " Лека нощ'' не ще ти кажа,

защото ще съм в твоя сън...

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??