Аз " Лека нощ" не ще ти кажа,
защото ще съм в твоя сън.
Нощта ще бъде само наша...
Аз " Лека нощ" не ще ти кажа.
И приказка ще ти разкажа
за любовта сред арфен звън.
Аз " Лека нощ" не ще ти кажа,
защото ще съм в твоя сън.
Звездите ще са нежна стража.
Аз " Лека нощ" не ще ти кажа.
Вълшебен свят ще ти покажа.
Мечтата чака ни отвън.
Аз " Лека нощ'' не ще ти кажа,
защото ще съм в твоя сън...
© Асенчо Грудев All rights reserved.