23.12.2018 г., 22:43 ч.

Аз мисля, че вече разбрах 

  Поезия » Философска, Друга
472 1 1

Наистина нямах представа...

от двама ни кой беше прав...

и двамата носихме маски,

и роли играхме... Нали?

 

Сега щом сме толкоз далече...

аз мисля, че вече разбрах...

невинаги има загубил...

на края на пустия рат...

 

завършихме сякаш наравно...

ти тръгна да скиташ назад...

попадна в кръга омагьосан...

и мърдане нямаш от там...

 

а аз се затичах напреде...

попаднах в самсара* една...

в която с очите си виждам...

единствено сивия цвят...

 

 

Наистина нямах представа...

от двама ни койко беше прав...

сега щом се толкоз далече...

аз мисля, че вече разбрах...

 

невинаги има загубил...

на края на пустия рат...

завършихме с тебе наравно...

и в битката нямаше прав...

 

 

 

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

*самсара - кръговрат

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??