4.09.2008 г., 8:43 ч.

Аз най-добре се чувствам във съня си! 

  Поезия » Любовна
709 1 8
Да беше вино, щях да те изпия,
ще се напия и ще изтрезнея.
А ти си Любовта, която
в сънищата ми пристъпваш тихо,
с погледа си топъл ме завиваш,
с шепота си ласкаво ме галиш:
"Не си сама!
Заспивай, Златно цвете!
На-ни-на..."
И люлката на моите мечти
с вълшебните си песни я люлееш.

Да беше вино, щях да те изпия,
ще се напия и ще изтрезнея.

А Ти си Любовта!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??