8.02.2009 г., 10:07 ч.

Аз не мога 

  Поезия » Любовна
577 0 0

Аз не мога

 

Пак ли ще ме оставиш сама,

пак с онази тревога в очите?!

Без да се интересуваш от това,

че единственият другар сега са ми сълзите.

 

Как да забравя и тази грешка,

как да простя и това,

че погубваш една съдба човешка,

която чака любовта!

 

Да забравя ли за всички нощи,

в които, обляна във сълзи те чаках?!

Да продължа ли да мечтая още

и да забравя как и днес за тебе плаках?!

 

Право в сърцето ми стреляш ти,

а аз те чакам със тревога.

Дано Господ ти прости,

защото аз не мога!

 

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??