18.12.2008 г., 19:15 ч.

Аз не съм си отишла 

  Поезия
1053 1 3
Аз не съм си отишла


Не стой , плачейки на моя гроб.
Не прегръщай камъка студен.
Чака те цял един живот,
друга любов ще срещнеш някой ден.

Не плачи! Ти ще си винаги до мен.
Аз не съм там. Аз не спя.
Аз съм в струите на вятъра свободен.
Аз съм нощният блясък в снега.

Не целувай моята снимка,
времето за теб не е спряло. Вече си мъж.
Не се взирай... Не съм в безжизнения й цвят -
аз съм в аромата на нежния пролетен дъжд.

Не стой, плачейки на моя гроб.
Аз не съм там. Аз не спя.
Не бъди на смъртта роб!
Аз не съм си отишла...



05.11.2008
(Посвещавам го на всички, загубили близък човек.)

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??