23.06.2019 г., 1:32 ч.

Аз не зная 

  Поезия
241 7 4

От очите ти капят неспирно сълзи –

преживели са пясъчна буря

или може би жарещи летни лъчи,

сякаш слънце в тях дръзко се втурна?

Ако не е така, то очите сълзят

щом прокудени страстите стенат.

Аз не зная, дали причинил съм това,

ако тъй е, прощавай… от мене!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??