Jun 23, 2019, 1:32 AM

Аз не зная 

  Poetry
243 7 4

От очите ти капят неспирно сълзи –

преживели са пясъчна буря

или може би жарещи летни лъчи,

сякаш слънце в тях дръзко се втурна?

Ако не е така, то очите сълзят

щом прокудени страстите стенат.

Аз не зная, дали причинил съм това,

ако тъй е, прощавай… от мене!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??