10.09.2011 г., 12:40 ч.

Аз нямам 

  Поезия » Друга
550 0 1

 

на Любослава

 

аз нямам много приятели -

двама дращят паважа посивял

на път към ония разпятия,

що народът поумнял

повърна.

 

аз нямам две любови,

за да приспивам едната.

на споделената вързах окови

на уличен пес - тишината

във лая.

 

аз нямам име за мене.

във трето лице и число

куртизанка в работното време

на мръсно легло.

показно.

 

аз нямам много чудовища.

ято гарги, по двойки нацепени,

пазят незнайните им леговища

близо до сърцето -

парчето ми.

 

© Измислен съм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Особено е усещането след прочита...
Предложения
: ??:??