4.09.2007 г., 23:59 ч.

Аз пак ще обичам 

  Поезия
518 0 3
Погледни нагоре към една самотна звезда,
 в небето, стаяващо чувства велики,
 знай, че там се намира мойта душа,
 че там са наште няколко мига.

 Заслушай се в плисъка на морските вълни
 и спомни си за щастието, изпитал с мен,
 как двама вървяхме през светли гори
 в онзи прекрасен есенен ден.

 Повярвай, че ще има и друга любов,
 която да отвърне на моето сърце,
 с един по-истински и хубав зов,
 че пак ще прегръщам и целувам след теб.

 Погледни натам, където слънцето залязва,
 изписано е със сияещи лъчи,
 последната усмивка с трепет изпращам,
 аз пак ще обичам, повярвай ми ти!

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??