8.10.2007 г., 15:34 ч.

Аз се моля... 

  Поезия
1214 0 9
За неизказаните спомени си спомням.
За нежните ти думи и за погледа.
За твоята отдаденост си мисля.
За нашата голяма страст.
И летните горещи нощи помня.
Щурците пеещи, докато спим.
И тебе помня.
Само тебе помня
как се кълнеше, че няма да се разделим.
Сега отново лятото си тръгва.
Сега отново тръгваш си и ти.
А аз не мога повече да те изпращам.
Не мога повече така!
А искам...
Колко те искам, ти знаеш ли?
И колко е трудно за мен
да крещя пак:  - "Върни се!" - след тебе...
И да моля за малко любов!
Вяра имам, но кога ли ще почна
пак да гледам живота в очите?
Милост прося, а кога ли ще мога
да получа от тебе надежда?
Ще останат ли летните нощи завинаги?
Ще заспиваме ли пак със щурците?...
Ще намеря ли място за обич в сърцето си?
Аз се моля за малко надежда!!!

© Сандра Неста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??