За кого да се гласува -
изборът за мен е лесен:
моето сърце е вляво,
аз не мога да съм десен.
Ала виж беда голяма -
лявото у нас го няма!
Всички лидери са бесни,
всички се изкарват десни:
бутат се, ще се изтрепят,
Чичо Сам да ги подкрепя!
Има и една, която,
уж левица се нарича,
но, когато управлява,
на най-десните прилича.
Ще гласувам за “АТАКА”,
затова, че тя е драка,
и за българското племе
е готова да се бие,
и, единствена от всички,
е за дружба със Русия!
© Ангел Чортов Всички права запазени
Защото аз не знам да има друг план за спасение на България, освен "Планът Сидеров".
За мене и друг признак, че той е прав, е че всички са обединени срещу него. И десни, и леви, и турци, и роми. А какво иска той - нищо друго, освен равноправие и за българите. Да не ни крадат, малтретират и убиват.
Подкрепял бил правителството на БСП и ДПС. Не правителството на БСП и ДПС, а правителството на България подкрепяше той.
И какво стана, след като това правителство падна или си подаде оставката? Пълно беззаконие, бедствие след бедствие. Шест милиарда нов външен дълг, увеличение на водата и тока, зацикляне на кризата с корпоративна банка, разходи, разходи, разходи... Така е, като нямаме правителство, или като имаме марионетно, безхаберно и безотговорно такова.
Първият закон, който трябва да приеме новият парламент, е "Никакви избори на по-кратък срок от 4 години!" И всичко - и за парламент, и за президент, и за евродепутати, и референдуми - всичко на едни избори.Който предизвиква извънредни избори, да поема всичките разходи по тях! Като му се конфискува и имуществото, и спестяванията, и на принудителен труд, докато ги изплати. Аман от демокрация!