31.07.2007 г., 10:44 ч.

Аз си тръгвам 

  Поезия
496 1 5
Аз си тръгвам.
Заминавам.
Опитвам се да се спася.
Сърцето на бучки.
Кристално.
Просмукано от тъга.
Но съм вързана в окови.
Стискат ръцете ми до месо.
А сърцето се блъска като ранено птиче,
затворено и оставено само.
Аз си тръгвам.
Не ме спирай.
Искаш щастието ми, нали?
Но то не е с теб.
Осъзнах го.
Знам, че от истината боли.
Знай, била съм вярна.
Честна и истинска жена.
Но ти дали си бил такъв?
От лицето отрони се сълза.
Аз си тръгвам.
Пусни ме.
За мен всичко умря.
Не ме спирай.
И прости ми.
Сама ще търся щастие сега.
Аз си тръгвам.
Обичай.
Някоя друга жена.
Ти си способен.
Не отричай.
Потърси другаде своята съдба.
    
                                                                                  2004г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??