19.11.2010 г., 14:07 ч.

Аз страдам за... 

  Поезия » Бели стихове
699 0 1

Аз страдам за децата неродени,

за тези, непознали майчината ласка,

за влюбените, неизпълнили любовния си трепет.

 

 

 

Аз страдам за миговете на отнето щастие

на младите, прокудени от своята Родина,

за светлината в нас, загубена от глупост.

 

 

Но съжалявам тези, властните,

които залъка, макар и черен,

на другите крадат със алчност и със злоба.

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??