АЗ СЪМ…
На всички съпруги
Погледни ме ти в очите.
Намери там своята съдба.
Потъни във моите мисли.
Усети ти моята душа.
Вчера плачех до безумие,
а днес се смея до сълзи.
Вчера мразих с настървение,
а днес душата ми лети.
Аз съм кучка и любовница.
Аз съм тиха скромна дъщеря.
Аз съм дяволска чаровница.
Аз съм майката на твоите деца.
Аз съм твоето дихание.
Реалност или тайнствена мечта.
Аз съм нежното ухание.
Аромата на парфюм в нощта.
Бурно влизам ти в мечтите.
Аз съм ураганен вятър с много имена.
Аз съм блясъка в очите ти.
Шепот в нежна самота.
31.07.2007
© Мириам Всички права запазени