5.01.2010 г., 12:19 ч.

Аз съм... 

  Поезия
1547 0 13

Въздишка съм - изплакана в нощта...

Милувката - събудила те сутрин рано.

Аз капчица съм утринна роса,

полепнала на мъжкото ти рамо.

Копнежът съм - на пъстрата дъга,

сърцето малко - сътворило ти мечтата...

Сълзата съм - родила се в дъжда,

утехата - попила ти тъгата...

Огънят съм... бушуващ във кръвта,

водата жива - лекуваща ти всяка рана.

Животът съм на твоята душа...

Изгубиш ли ме -

ще бъдеш истински ограбен.

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??