9.07.2012 г., 12:02 ч.

Аз съм 

  Поезия
397 0 3

Кой каза,

че съм друга?

Че не съм

летяща,

пееща,

камбанки от вълшебства

сътворяваща,

че себе си не съм?

Цялото небе

крилете ми познава,

земята

на стъпките ми

вярва

като на своя.

Те не се познават!

Аз съм усмивката им

в огледалото.

И мога още

да почакам...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??