13.12.2017 г., 0:43 ч.

Аз съм българка 

  Поезия » Философска, Гражданска
423 3 5

Аз съм българка, презирам
властолюбивите хиени,
българка да се наричам,
дните ми са преброени.

 

Аз съм българка изричам
с болка силна в гърдите, 
българка да се наричам
мъчно си погубвам дните.

 

Аз съм българка и харча 
всеки грош, държан в джоба, 
много често вече плача
след поредната си глоба.

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??