14.03.2008 г., 19:58 ч.

Аз съм до теб 

  Поезия
1114 1 3
Мислиш, че животът ти е безполезен.
Мислиш, че на никой не му пука за теб,
но погледни, зад облаците се показва слънцето.

Взимаш пистолет и стреляш.
Спри! Не го прави!
Взимаш нож и  режеш.
Спри! Не го прави!

Когато се почустваш самотен,
просто се обърни.
Аз ще съм там и никога няма да те оставя сам.

© В.К Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??