23.12.2021 г., 11:49 ч.

Аз съм дългата нощ 

  Поезия » Свободен стих
383 1 5

 

Аз съм дългата нощ
под клепачи на чакащ, 
и най - късият ден
на влюбен в море и във пясък.
Аз съм пролетен дъжд.
И съм лятна превала.
Уморени коне
са нозете пред здрача.
Преди зима да дойде
влях живец в свойте вени.
Сред студа на колене
жар да вземе повярвал във мене.

Евгения Тодорова

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??