17.02.2019 г., 19:00 ч.

Аз съм прѝстан... 

  Поезия » Любовна
472 6 8

Не харесвам покорни жени, 

с нисък тон във знак на съгласие. 

Направи ми кръвта да кипи, 

както само ти можеш. Добра си! 

Не обичам уют с тишина. 

Мен, покоят така ме успива. 

Разкрещи се! Бъди ураган! 

Обожавам, когато си дива! 

Да си огън, пожар, земетръс! 

Да си моята луда стихия! 

И във у̀кор, размахваща пръст, 

да си мислиш, че потъвам с гемиите... 

Аз такава те искам! Сега! 

Неразумна. Със страст. Нелогична. 

Да прегръщаш със двете бедра,  

а с ръцете си са̀мо да ме събличаш! 

Не харесвам покорни жени... 

Точно, ясно, Теб предпочитам! 

Нямам бряг за мътни води. 

Аз съм пристан за твоето обичане!.. 

 

Стихопат.

(DannyDiester) 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??