29.12.2007 г., 13:27 ч.

Аз съм влюбен в пустата ракия... 

  Поезия » Хумористична
2739 0 33
 

Аз съм влюбен в пустата ракия,

а жена ми в дългия Илия...

Знам, ракийцата живота удължава,

ако не я пиеш до забрава.

Но не се е никой опознал,

ако не е бил кютук пиян...

И Илия удължава на жената

и живота и, и свободата.

А и други неща удължава,

щом тя казва, че си заслужава...

Да си кажа, малко ме е срам,

бива си го, аз също го знам.

И се вече доста опознах

и разбрах, че не е грях,

че съм влюбен в пустата ракия,

а жена ми в дългия Илия...

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??