29.09.2023 г., 20:58 ч.

Аз те чакам 3 

  Поезия » Любовна, Философска
308 1 0

Сред болка и сред самота

навеки мрак ще ме обвие,

ще се спусне над мен нощта,

тревогата си душа не крие!

 

Ах, надявам се да има рай,

там да срещна теб, любима,

но не знам след земния край

нещо отвъд въобще дали има!

 

Искам пак теб аз да видя,

има много мъка на света,

ела, аз успокоен ще бъда,

стига да бъдеш тук, жена!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??