Sep 29, 2023, 8:58 PM

Аз те чакам 3 

  Poetry » Love, Phylosophy
309 1 0

Сред болка и сред самота

навеки мрак ще ме обвие,

ще се спусне над мен нощта,

тревогата си душа не крие!

 

Ах, надявам се да има рай,

там да срещна теб, любима,

но не знам след земния край

нещо отвъд въобще дали има!

 

Искам пак теб аз да видя,

има много мъка на света,

ела, аз успокоен ще бъда,

стига да бъдеш тук, жена!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??