15.04.2010 г., 7:00 ч.

Аз те нося в сърцето си 

  Поезия » Любовна
1332 0 19

Аз те нося в сърцето си

и не искам да знам,

че отдавна до мене те няма,

ветрове днес се молят

във нашия храм,

под ръждясала, куха камбана.

 

Няма свещи, икони,

светена вода,

даже Господ замалко излязъл,

не, не ми е сърдит,

просто не е готов,

още мислел какво да ми каже.

 

Все по-малко боли,

че ми липсваш дори

във съня на най-лютата зима,

продължавам да вярвам,

че единствен си ти

във сърцето ми, без да те има.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??