27.04.2010 г., 20:32 ч.

Аз зная, ще се върнеш 

  Поезия » Любовна
771 0 5

Аз зная, ще се върнеш някой ден,
но този ден
ще бъде буря снежна.
Какво ли ще те стопли вече в мен,
забравила отдавна да съм нежна?!

Когато ще е преспа любовта
и всеки спомен в мене - топка снежна,
във ледници от дълга самота...
забравила за дните с тебе прежни?!

Със тебе си отиде пролетта,
от чакане в душата ми застиваш,
с глобалното затопляне ела...
тогава в мен
и спри да си отиваш!!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??