23.10.2011 г., 10:45 ч.

Азбучно 

  Поезия » Хумористична
638 0 6

 

А защо напоследък все по челото ме целуваш?!

Бодростта на духа и в моргата запазете!

В нея нищичко нямаше... Само бедра... умувам...

Гръмогласно не псувайте в Храма и не... плюйте... МъжЕте-е-е!!!

 

Да бъдат заедно, на хората трябва само едно...

е, все пак и в Интернет има глупаци...

Живот - мъчение ли?! Ще те гръмнем, лайно!

Защо ли нощем се скъсваме от мераци?!

 

И положи костите си на магистралата...

Йо-йо-йо, сигурно щастливо е пукнал...

Колко е глупаво да те изиграе спиралата...

Лъжа ли е, че стига и Един да е хукнал...

 

'Ми който не успя, не се взриви...

Не видяхте ли надписа: Мини!

Отсреща е заповядано да идем, нали?!

Пръснати из полето... Загинали...

 

Ревеш ли?! Тя, Есента, е такава... Плачлива...

Самотно е някак си да държиш химикала...

Трудно е от разстояние да бъдем щастливи...

Узряло е всичко, но зимен сън е заспало...

 

Фортуна си дава почивка в Изкуството и в Играта.

Хич не е грях със стихове да целуваш.

Цяло сърце тук се иска, за да са прости нещата -

Честни Очи и Спонтанност без много мъдруване...

 

Шегата настрана! Отстрани се шегувам...

Ще пребием всички в борбата за справедливост...

Ъ!?! Вие сте мъж?!? А пък аз се събувам...

Юбаво ще те фрасна по мутрата, бе гнусливец!

- - -

Я-------я-----я, ама вие се смеете?!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И още как!
  • Интересно хрумване: азбуката-в акростих и с хумористично намигване!
    "Узряло е всичко, но зимен сън е заспало..."-тъй е,Зем!
    Поздрав!
  • !
  • Поздрав!Харесах!
  • То и туй остана на смеха ми някой сметка да дири!
    Аман!!!
    Може, Лили, всичко може,само че наште княгини не са си шили знамената от пенсионирани фусти!
    От байраци и байрактари, хеле пък байрактарки взе да ми се повдига!
    Туй то!
    Зем.
  • На теб какво ти става напоследък?А това, че борбата за справедливост е компрометирана, не значи, че е погребана! Може някой да вдигне пак потъпканото и знаме!С приятелски поздрав: Лиляна
Предложения
: ??:??