11.02.2008 г., 22:47 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
651 0 0

Опиши живота си в стихове,

пропилян след това го сметни,

покажи спомените в рисунки,

избледнели ще бъдат за миг.

 

Във вода напиши ти  мечтите си,

за да траят до другият век

и на вятъра дай си ти думите,

да повтаря той техният ек,

 

прегърни Любовта си веднъж

и в сърцето си я затвори,

и от там я раздавай на другите,

за бъдат и те по-добри.

© Йордан Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??