27.04.2010 г., 15:35 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
574 0 2

 

 

 

                                                     Преглътнах милиони

                                                     погледи, очи...

                                                     сълзите им стаих

                                                     в кръвта си.  

                                                     Превърнах ги

                                                     в надежда.

                                                     Летях над бездни

                                                     радост,

                                                     по пътя към

                                                     звездите.

                                                     Изпълних заръката

                                                     на мама,

                                                     всичко да отдам

                                                     до сетен дъх.

                                                     Приседнах тихо

                                                     в края на мечтите.

                                                     Прегърна ме

                                                     усмивка - като светкавица

                                                     и се стопих в

                                                     гръдта на

                                                     пропастта.

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??