14.03.2009 г., 13:16 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
642 0 0

Прощавайте, любими мои
епитети, възклицания, за ужаса,
пред който съм изправена
да ви забравя и покрити с плащ забвение
да не достигнете до идещото поколение.

 

Музата, която младият поет цени,
боя се, че изгубих й следата.
И онзи ритъм сладостен

на римата, ах жалко,
бледнее само в моите стихове.

© Паулина Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??