8.03.2019 г., 11:59 ч.

... 

  Поезия » Философска
197 0 0

Какво да го правиш -

време.

Ту меко, ту мразовито.

Проклина отвреме-навреме,

навярно ни е сърдито.

Какво ли си казва -

хора.

Малки, големи, низки.

Все нещо им е виновно,

промяната не им стиска.

Като е облачно -

лошо.

Чадърът е пак забравен.

Забързани се прибират

в корубите си незнайни,

Да има как да поръчват

 менюто с очи  изгладнели.

Почерпката друг да  заплаща,

а те, колкото може да вземат.

 

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??