29.08.2007 г., 18:10 ч.

* * * 

  Поезия
828 0 3

Лазят тъмни капки
земна истина
из мислите на
болната вълчица.
Луната се разлива
топли клетви,
ще е обсебена
по пълнолуние.
А до тогава
бесът ще се е
вплитал
в жилите.

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??