13.12.2011 г., 20:53 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
526 0 6

Беше благороден елен,

но стана ледник - студен.

Алкохолна бучка, вместо сърце,

и ледът - коктейлът е за тебе.

 

Нямаш вече в душата блян,

нито силна, топла длан,

за да я подадеш на мен.

Студът стана много голям.

 

Слънцето вече в мен

не стига, за да те стопля

           и стопя.

За къде си вече, Меn!?

 

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??