Dec 13, 2011, 8:53 PM

* * * 

  Poetry » Other
527 0 6

Беше благороден елен,

но стана ледник - студен.

Алкохолна бучка, вместо сърце,

и ледът - коктейлът е за тебе.

 

Нямаш вече в душата блян,

нито силна, топла длан,

за да я подадеш на мен.

Студът стана много голям.

 

Слънцето вече в мен

не стига, за да те стопля

           и стопя.

За къде си вече, Меn!?

 

 

© Мина Конарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??