24.12.2016 г., 22:23 ч.

* * * 

  Поезия » Оди и поеми, Друга
721 0 0

Сякаш черни облаци от мъка във очите ми нахлуха.

И излива се порой от сълзите ми безброй.

Святка се, гърми във сърцето ми, дори.

Люта зима в душата ми нахлува.

В тялото ми силна буря се бунтува...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??