Dec 24, 2016, 10:23 PM

* * * 

  Poetry » Odys and poems, Other
781 0 0

Сякаш черни облаци от мъка във очите ми нахлуха.

И излива се порой от сълзите ми безброй.

Святка се, гърми във сърцето ми, дори.

Люта зима в душата ми нахлува.

В тялото ми силна буря се бунтува...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??