3.10.2008 г., 0:22 ч.

.......... 

  Поезия
495 0 1
Какво има? - питаш ме всеки ден
и вкарваш пронизващ поглед в мен.
А аз те гледам така,
сякаш всеки момент ще се срине света
и готова да заплача,
даже мъничко откачам,
за това, че не знам след време с мен ли ще си,
с мен ли ще делиш своите мечти.
Побърквам се от мисълта,
че може да се случи това,
че някой ден ще ми кажеш - край.
След това аз къде ще съм, ПОЗНАЙ -
потънала под пръста,
в някоя отдалечена гора.
Каквото искаш ми кажи
и аз ще сбъдна твоите мечти.
Дори невъзможното
ще направя възможно.
Искам да си щастлив
и даже мъничко крив,
аз те обичам, разбери,
дори и докато свършат моите светли дни!!!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??