15.09.2009 г., 22:02 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
626 0 2

Чуй, приятелю, стèна,

от мене те  отнеха.

Смехът ми ранен е.

И те искам смирено

да се върнеш…

Отново в ръцете ти две

да сложа малкото си сърце.

Как  успя, аз не разбрах,

 да надникнеш в моята душа.

Там буря зла ме рушеше,

твоето рамо навсякъде беше.

Плача като дете,

проклинам всяко небе.

Мразя се вече от слабост,

в калта коленичих.

Не живях, само тичах!

Ти си ми малкото радост.

Моля те, прошка ти искам!

Научи ме как да обичам?

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Макар и болезнен, стихът ти ми хареса!
    Поздрави, Раче!
  • Ти знаеш как да обичаш!Обичаш детето до теб,И стихът ти говори за обич.
    Ти самата си обич! ПОЗДРАВ!
Предложения
: ??:??