2.03.2021 г., 19:52 ч.

Баба ви Марта и тя е жена 

  Поезия » Друга
415 1 6

Баба Марта отново се муси.
Размятва поли и люлей дървесата.
Жена е все пак! Как да се сърдиш?
Утре с усмивка ще стопли душата.

Марта по женски мени настроение,
сега е сърдита - ядовито фучи,
но щом се разнежи, със вдъхновение
света поглежда със други очи.

Слънце ще вдигне високо в небето
пухкави облаци реят се пак.
Птички в гората надпяват се, ето,
чува се даже и щъркелов трак.

Само не смей във това да повярваш.
Излъган, ти, братко, ще си останеш!
Баба ви Марта, както всяка  жена
все е различна и тъй привлекателна!

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??