14.12.2009 г., 14:46 ч.

Бадемови очи 

  Поезия » Друга
713 0 0

Бадемови очи,
огледало за душата.
Ти, оглеждайки се в тях,
виждаш светлината.
Светлината на тунел,
от който няма изход.

Светът е розов в твоите очи,
но реално той е черен.
Черен, но за теб това е нищо,
защото виждаш моите очи
и те са всичко,
от което се нуждаеш...

© Ляля Ляля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??