Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Не вземе ли милион - прави фасон!
Живее като фараон и не го лови закон!
********************
Дадох му 5 лева и се обиди?!
****
Нищо, че заплатата е малка,
важното, че има тази палка!
****
До вчера държа овчарска тояга!
Днес държи палка златна, блага!
********************
А друг пък е пазител на гората,
но май и той не чака на заплата!
********************
Криво седи, право съди,в нази курец, в него мъди!
********************
Продава лед и си купи „Шевролет”!
****
Стотинка по стотинка - купи си градинка!
Бакшиш след бакшиш, ресто подир ресто
и сред преуспелите намери бързо место!
****
Тя го нае да я масажира,
а той започна пръсти да завира!
********************
Нищо, че по цели нощи той не спи,
едното колело за него се върти!
********************
Ако се мери с мярката на техен километър,
земята би била с галактичен диаметър!
****
Почакай автобуса, да не те боли главата,
защото ще ти я резнат от краката!
********************
Дошъл от село, с два пръста чело,
на врата ланец, облечен като американец,
скъпи цигари, пура, лула,
кара мощна спортна кола!
Гледа лошо, налита на бой!
Затова далеч от него стой!
********************
Уж боклук по кофите събира,
а го гледаш все на кебапчета и бира
и в тях музиката не спира!
****
Навъдиха се нови печелбари
и превзеха всички светофари!
© Светльо Златанов Всички права запазени