30.04.2023 г., 14:26 ч.

Байгъ̀н от Джо-Байдъновци! /предизборен коментар/ 

  Поезия
108 0 0

 

Не ли ѝ стигат

на Америка

            политическите пороци,

та Джо Байдън

нов, безпрецедентен, изнамери:

предлага, отсега нататък,

за кандидат-президенти

да се издигат

                      само ... старчоци!

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??