Apr 30, 2023, 2:26 PM

Байгъ̀н от Джо-Байдъновци! /предизборен коментар/ 

  Poetry
102 0 0

 

Не ли ѝ стигат

на Америка

            политическите пороци,

та Джо Байдън

нов, безпрецедентен, изнамери:

предлага, отсега нататък,

за кандидат-президенти

да се издигат

                      само ... старчоци!

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??