7.03.2008 г., 19:17 ч.

Байпас 

  Поезия
951 0 10

Пълен си с комплекси за разбиване?

Скрил си се във тях като в черупка?

Сам си се обрязал със безкрилие,

вкоренен в уютната си дупка?

 

Я, не ме разсмивай с твойте глупости -

че герой си в мисия глобална...

Няма застраховани от лудости!!!

Дозата е... индивидуална...

 

Егото ти е за ремонтиране,

абстрахирам се от подстрекател...

Байпас за души тук оперираме

с  жокер - обади се на приятел...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??