12.04.2017 г., 0:19 ч.

Бал с маски 

  Поезия » Философска
697 1 2


В мраморна зала,
шум от ток отеква.
Из тишината вяла,
нечий дъх секва.


В поклон спрял
със костюм бял.
Елегантно носи
маска на чакал.


Подал ръка си,
кани ги на танц.
Скрил душа си,
да танцуват валс.


Музика прелива
в барокова тъга.
На пода остават
безжизнени тела .


На маскен бал,
с маска на чакал.
Дълбок поклон,
сбогом от Ахерон.

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??