15.08.2023 г., 11:50 ч.

Балансиран бюджет 

  Поезия
196 0 0

Триста милиона за „фуражките“.

(те триста си имат приоритети)

А за учените такета

                       разчетът е прост:

бол кураж и простори безброй

                            за ... гурбети!

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??