Aug 15, 2023, 11:50 AM

Балансиран бюджет 

  Poetry
190 0 0

Триста милиона за „фуражките“.

(те триста си имат приоритети)

А за учените такета

                       разчетът е прост:

бол кураж и простори безброй

                            за ... гурбети!

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??